help@nitrowise.com +36 70-391-0320

Ön jó helyen jár, ha

 • Versenyelőnyt szeretne szerezni a digitális világ lehetőségei által
 • Létezik egy üzleti ötlete, ami informatikai szolgáltatással karöltve képzelhető el
 • Felismerte, hogy Ügyfeleit csak a modern webes szolgáltatásokon keresztül tudja elérni, kezelni és interakcióba kerülni velük
 • Egy munkafolyamatot tenne hatékonyabbá, váltana ki új elektronikus megoldással
 • Együttműködést támogató eszközökre lenne szüksége
 • Kezelendő adatai kinőtték az excel korlátait

Vagy egyszerűen csak

 • Önnek vagy vállalkozásának egy egyedi szoftver kifejlesztésére van szüksége céljai eléréséhez
 • szoftverfejlesztési projektjének valamely szakaszában erősíteni szeretné a költség, scope, határidő teljesülésének bizonyosságát

Tanácsadóink segítenek pontosan lokalizálni a probléma gyökerét, és megtalálni az optimális eszközt a hatékonyság növelésére. Nem számít, hogy a rengeteg papírmunkát szeretné digitális módszerekkel egyszerűsíteni, vagy olyan üzleti szolgáltatás bevezetésén gondolkodik, amely működéséhez elengedhetetlen a megfelelő informatikai támogatás, szolgáltatásunk egyaránt az Ön igényeit szolgálják.

Az alábbiakban egy szoftvertermék megvalósításának lépései mentén bemutatjuk szolgáltatásainkat, ami akár egyben, akár fázisonként is működőképes.

Üzleti tanácsadás – Célok és stratégia mentén

Megértjük, vagy ha szükséges, akkor segítünk feltárni szakmai és üzleti céljait, stratégiáját és ennek megfelelő megoldásokat tervezünk, és szállítunk.

Ha Ön folyamatosan fejleszti vállalkozását, munkakörnyezetét, tevékenységei során lépten-nyomon új problémákkal, kihívásokkal szembesül.

Tanácsadóink segítenek Önnek az iparági standardokat, jó gyakorlatokat, külső nézőpontokat behozva megoldási lehetőségeket kidolgozni és ezzel megszabadulni a problémától. Bevált módszer a tünetek mögött húzódó valós okok feltárása is. Talán nem is sejti, de sokszor a háttérben meghúzódó, észrevétlen apróságok jelentik a probléma valós okát.

Az értékteremtő végeredmények szállításához az üzleti célokkal, stratégiával összhangban lévő megoldást kell kidolgozni és ellenőrizni kell a befektetés megtérülését, hasznosságát. Ezek szintetizálásában és mérésében az agilis szemlélet eszköztárával, azok használatában szerzett sok éves tapasztalatunkkal segítünk.  

Miért válasszon minket?

 • Folyamatos jelenlét és támogatás mellett segítünk a fenntartható működés a vállalati és termékstratégia összehangolásában
 • Átláthatóak vagyunk – munkánkat standard agilis módszerek alapján végezzük, így Ön is folyamatosan validálhatja tevékenységünket
 • Nagy hasznát veszi majd az évek során felhalmozott, vállalatok belső folyamataihoz, illetve a mindennapi élethez kötődő jelentős tapasztalatainknak.

Eddigi munkáink során több visszatérő problémára adtunk már jól definiált megoldást. Kulcsrakész IT-Megoldásaink közeli határidőre is komplex eredményt hoznak.

Egy műszaki termék beszerzésekor, gondoljon akár csak egy tv vásárlásra, millió feltételt számba kell venni a jó döntéshez. Nekünk szenvedélyünk a komplex technikai megoldások útvesztőinek feltérképezése.

IT-tanácsadás , Agilis szoftvertervezés – testhezálló megoldások

Szeretné az előre megtervezett költségvetésben, tartalomban, határidőben elérni céljait? A hitvallásunk szerint ez nem lehetetlen!

Már rendelkezik egy támogató szoftverre vonatkozó tervvel? Bizonyára Ön is tudja, hogy ezt követően még megannyi tényezőt kell figyelembe vennie. Hogy csak néhányat említsünk ezek közül:

 • a már meglévő megoldásokkal való kompatibilitás,
 • a várható fenntartási költségek,
 • a hosszú távú üzemeltetés feltételei,
 • a munkatársak oktatásának járulékos költségei,
 • a bevezetés lépései,
 • a leendő felhasználók igényei és szokásai,
 • valamint a fenntarthatóság.

A tervezés során tehát feltárjuk a megoldási lehetőségeket, majd részletesen dokumentáljuk a folyamatot, hogy a projekt kiadható legyen szoftverfejlesztésre. Az IT-tanácsadás igénybevételével előre látni fogja a teljes projekt pontos megválósulását, lépésről lépésre.

IT-tanácsadóink segítenek Önnek eligazodni a lehetőségek között. Függetlenségünk és tapasztalatunk biztosítja, hogy megkeressük és megtaláljuk az ügyfeleink céljaihoz legjobban illeszkedő megoldást.

Az agilis módszertan ebben a fázisban olyan elemekkel segíti a munkát, amik az üzleti, technikai, megrendelői résztvevők számára intenzív szóbeli kommunikáción alapulnak, könnyen értelmezhetőek és karbantarthatóak.

A tervezés során költségtervet készítünk az Ön számára. A legolcsóbb az a funkció, amiről már a tervező asztalon kiderül, hogy nem lenne hasznos később, nem termelne értéket, ezért kiesik a megvalósításból. Egyedi módszertanunk, és eszközeink segítenek ezeket feltérképezni és csak az értékes funkciókra koncentrálni.

Miért válasszon minket?

 • Hatékonyak vagyunk – kizárólag akkor tekintünk egy feladatot elvégzettnek, ha az eredmény értéket teremtett az Ön számára
 • Ügyfélközpontúak vagyunk – még ebben a fázisban is Ön a kulcs, nem a technológia!
 • Tapasztaltak vagyunk – csapatunk tagjai számos alkalommal bizonyítottak már nagyvállalati környezetben, kisvállalkozások támogatásában és állami környezetben is

Az ötlet 1%, a megvalósítás 99%! Részletes és alapos tervezés után 100%-ra egészítjük ki álmait.

Szoftverfejlesztés – Teljes átláthatósággal és kiszámíthatósággal

Megvan a tökéletes ötlet, de nincs, aki megvalósítsa? Erre kínál megoldást szoftverfejlesztési szolgáltatásunk.

Szakembereink a tervezés teljes folyamatában támogatják, de korábban elkészített specifikációk alapján is képesek előállítani a kívánt szoftvert. Elsősorban agilis módszertan szerint dolgozunk, ami a késztermék mihamarabbi, magas minőségű szállítására optimalizált nemzetközi standard.

A működés megtervezése és hozzá az arculat elkészítése ma már nem feltétlenül elég, ezért UX-szolgáltatást (user experience, felhasználói élmény) is beépítünk a tervezési folyamatba. A UX-mérések és eredmények felhasználásával optimalizálja a tervezést.

Miért válasszon minket?

 • Követhetőek vagyunk – az agilis módszertan használatának egyik legnagyobb előnye, hogy Ön már az első néhány hét végén visszajelzést kap, mi is készül, készül, hol tart, és pár hetente önálló, működő termékelemeken keresztül ítélheti meg a fejlődést. Helyet adunk az új ötleteknek is.
 • Technológiafüggetlenek vagyunk – csapatunk az összes elterjedt programozási platformot lefedi, így akkor is segíthetünk, ha Önnek alkalmazkodnia kell egy adott technológiához
 • Önre fókuszálunk – egy szoftver értékét közvetve mindig a felhasználók határozzák meg, ezért nálunk Ön áll a középpontban, sőt igényei szerint a tervezési folyamatba is aktívan bevonjuk Önt.A felhasználókra koncentrálunk – egy szoftver értékét közvetve mindig a felhasználók határozzák meg, ezért nálunk ők állnak a középpontban, sőt a tervezési folyamatba is aktívan bevonjuk őket!

Amennyiben a feladatai már jól definiáltak akár egy Agilis csapat-ot is kölcsönvehet tőlünk a megvalósításra.

Szeretne nyugodt lenni, hogy a szolgáltatása folyamatosan és megbízhatóan elérhető ügyfelei, munkatársai számára? Nyilvánvalóan tisztában van azzal, mekkora kiesést eredményez, ha a szolgáltatása akár rövid időre is elérhetetlenné válik. Az alábbi minőségbiztosítási eszközökkel mindent kézben tarthat:

Minőségbiztosítás – az értékállóság és megbízhatóság kulcsa

Nem elég, hogy egy szoftver elkészült. Ma már egy szolgáltatástól elvárják, hogy folyamatosan magas rendelkezésre állással szolgálja ki a felhasználóit. Nagy presztízsveszteség, ha az ügyfélszolgálatot folyamatosan zaklatják a hívásokkal – hiszen egy szoftver akkor jó, ha az ügyfélszolgálatra leginkább fejlesztési ötletek és pozitív visszajelzések érkeznek, nem pedig a használattal kapcsolatos kérdések és reklamációk.

Már meglévő szoftvertermékek esetében, automatizált tesztelő eszközökkel ellenőrizzük a szoftver teljes körű működését.  A módszer lényege a legfontosabb és tipikus felhasználók lényeges műveleteinek modellezése az újabb szoftververziók kiadása előtt, vagy akár folyamatosan percről percre.

Miért válasszon minket?

 • Megtérülő és vezető megoldás – Jelenleg még kevesen fordítanak kiemelt figyelmet a megfelelő tesztelésre és használnak vezető technológiákat a tesztelés automatizálására
 • Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra – az informatikai biztonság külön szakterület. Csapatunk rendelkezik a szükséges tudással és tapasztalattal, hogy ilyen szempontból is validáljuk a szoftvert

Rendelkezésére áll a tökéletes szoftver, de kérdések merülnek fel az üzemeltetésével kapcsolatosan? Az utolsó képkockát is segítünk a helyére illeszteni!

Üzemeltetés – mindent egy helyen

Ha a szoftverei üzemeltetése terén pénzügyi, verseny, biztonsági, skálázhatósági előnyökben szeretne részesülni illetve, szeretné, hogy nagy terhelésű, nagy párhuzamos felhasználószámú rendszerei üzemeltetése megbízható legyen, mi ezen a téren is segítünk megtalálni az optimális megoldást.

Miért válasszon minket?

 • Komplex szolgáltatást nyújtunk – minden kérdésére választ adunk, sőt feltárjuk a rejtett problémákat is
 • Garantáljuk a minőséget – a legmodernebb virtualizációs és teljesítményelosztó rendszereket használjuk