help@nitrowise.com +36 70-391-0320

Válasszon egyet korunk kurrens problémáira adott megoldásaink közül

Megértjük, hogy nincs ideje hónapokat várni egy grandiózus projekt megvalósítására. Amennyiben igényei nem kívánnak komplikált, időigényes munkát, kiválaszthatja a legszimpatikusabbat már kész termékeink közül, mi pedig a lehető leggyorsabban cége igényeire szabjuk azt. Ezáltal többet kap, mint egy egyszerű előfizetésen alapuló tömegszoftver, mégsem kell kivárnia, hogy az alapoktól kezdve építsük fel rendszerét.

Legyen saját tudástára

Folyamatosan létrejövő egyre több digitális anyagát, elektronikus dokumentumát, oktatóanyagát, hivatalos dokumentumát nem tudja már átlátni, rendszerezni? Felhasználói nem találják meg a releváns tartalmakat a rengeteg hasonló tartalmú publikáció között?

Már meglévő, de több tárhelyen elérhető dokumentumtárak, portálok tartalmát, különböző tudásanyagokat központilag elérhetővé tesszük, keresővel, ajánlóval. Az óriási tudásanyagból egy két kulcsszó mentén elérhető lesz a legrelevánsabb információ, a választás mentén az ajánlórendszer ad további lehetőségeket.

Pályázatok benyújtása, nyomkövetése, kezelése egyszerűen, átláthatóan

Végtelen beérkező papíros pályázatot regisztrálni, kezelni, elbírálni, eredményekről pályázókat kiértesíteni, szerződést kötni, megvalósulást nyomon követni elképesztő emberi és szervezési feladat? Több pályázatot párhuzamosan meghirdetni, menet közben újabb adatot begyűjteni a jelentkezőktől szinte lehetetlen?
A jelentkezési folyamatok online egyszerű felületünkön való kiváltása, a pályázó és a pályázatkezelő számára is átláthatóságot, könnyű kezelést, gyors átfutást biztosít. A rendszer a kiválasztott nyertesekkel való együttműködés során további funkciókat biztosít, pl. automata szerződés-generálás az online kitöltött adatokkal.

Kövesse teljesítménymutatóit webes dashboardon

Azok az idők elmúltak, amikor egy vállalkozás megérzésekre hagyatkozva is sikeres tudott maradni. Ma már annyira kézenfekvő a digitális analitikai szoftverek használata, hogy mellőzésük megengedhetetlen luxus egy vállalat számára. A KPI-mérés nem lehetőség, hanem kötelező elem.

Webes felületünkön figyelemmel követheti legfontosabb kimutatásait. Igényei szerint paraméterezheti és testre szabhatja riportjait, mi pedig gondoskodunk az adatok napi, vagy valós idejű frissítéséről a különböző adatforrásokból.

Leltárazzon pofonegyszerűen

Munkatársai minden hónapban keserű szájízzel várják a leltárt? Nem meglepő, a széles termékkínálattal rendelkező cégek esetében rendkívül idő- és energiaigényes ez a munkafolyamat. Ráadásul az emberi tényező mindig magában hordozza a hibalehetőséget.

Cége akkor jár a legjobban, ha az eszközmozgás követésére (átadás-átvételi nyomtatás, felhasználónál lévő eszközök lekérdezése) egyedileg fejlesztett automatizált szoftvert alkalmaz, hiszen ezzel időt, energiát, pénzt és rengeteg feszültséget spórolhat meg magának és alkalmazottainak egyaránt.

Sosem voltak még ennyire jól tervezhetőek és átláthatóak a bérköltségek

Gondot jelent a több 10 vagy akár több 100 alkalmazott bér és indirekt költségeinek projektekre való betervezése, és követése? Előre szeretné látni, hogy a teljes állomány költségeinek elszámolása melyik projekten mekkora költséget fog okozni? Majd a megvalósulás után, már az adott hónap zárásával pontos számokat is szeretne?

Automatizált megoldást kínálunk a fenti problémára, amelyet akár a projektek vezetői is előre tudnak tervezni Ön pedig központilag kontrollálhatja a költségeket. Az alkalmazottak, munkakörök, pozíciók, indirekt költségek kezelésével akár az is megoldható, hogy még be nem töltött vagy meg nem határozott munkatárssal (munkakörre meghatározott egységköltséggel) előre tervezzen, amelyet a tényköltségek számításakor már akár a bérfeladás adataival helyettesíthet.

Gyakorlatilag saját HR-portált adunk az Ön kezébe.

Legyen saját üzletági LinkedIn rendszere

Szüksége lenne a szakterületén felmerülő kompetencia igényekre egy releváns munkatárskereső adatbázisra?
Remek lehetőségnek tartja az online adatbázisokkal támogatott munkaerő-keresést? Rendre használja is ezeket, de hiányérzete van, mert bár számos szakember megtalálható ezekben az adatbázisokban, mégis úgy érzi, egy célzottabb szakmai portál eredményesebb lenne?

Van egy jó hírünk. Tőlünk egy szakterület releváns kompetenciái mentén kereshető rendszert kaphat melyben a szakembereknek lehetősége van saját profiloldalukat kitölteni, frissen tartani. A kompetenciák is rögzíthetőek, de akár egy egyedi mérőrendszert meghatározva össze is hasonlíthatóak, felmérhetőek.

Mindent saját vagy céges gépjárművéről egy helyen

Túl sok idejét köti le, hogy a céges járművek ügyeit intézze? Nincs ideje folyamatosan ellenőrizni, szükséges-e tankolni vagy szervizbe vinni őket? A gépjárművek szervizelését folyamatosan ellenőrző és figyelmeztető rendszer megszabadítja Önt ettől a tehertől.

Ha nem akar lemaradni egy fontos karbantartásról, vagy növelni akarja autója értékét eladáskor, jó szolgálatot tesz egy karbantartott e-szervizkönyv.

Tudjon minden lépésről az intelligens követőrendszer segítségével

Követőrendszerünk alapjait olyan tevékenységek követésére is használhatja, mint például sportversenyek online közvetítése. Egy GPS-szel és adatkommunikációval ellátott chipünk ma már nem csak az ellenőrzőpontokon tudja a sportolók helyzetét meghatározni, hanem webes felületre továbbítva térképes módon online közvetítésre is lehetőséget ad.